24 Challenge

Inschrijven kan door hier te klikken

WhoopWoop!!! Something new is coming!!

Voorgaande jaren deden we mee met 24-hours AMRAP. Dit hield in dat we 24 uur lang elk uur een uitdaging kregen en binnen dat uur moest je met je team een aantal reps halen. De workouts waren helaas niet altijd even uitdagend en origineel. Daarom hebben we besloten om het dit jaar anders te gaan doen!!! Het principe van de 24-uurs blijft stand houden, alleen gooien we de boel een beetje op zijn kop. Dit jaar leek het ons leuk om gezamenlijk het jaar af te sluiten door deze challenges aan te gaan.

Wat gaan we precies doen?

We gaan elk een uur een challenge doen en je bepaalt zelf welk uur je wel en welk uur je niet mee wilt doen. Zo houden we het voor iedereen leuk en toegankelijk. Wil je alle 24 challenges meedoen, dan kan dat. Doe je liever een paar uurtjes mee dan kan dat ook! Hoe dan ook alles kan, maar je blijft 24 uur lang in de box aanwezig. Super gezellig natuurlijk :)) Dat betekent, trainen, eten, slapen, dansjes en nog veel meer fun. De challenges blijven uiteraard een verrassing en worden elk uur bekend gemaakt.

Waarom wil je hieraan meedoen?

Het is een leuke uitdaging voor jezelf om te zien waar je op dit moment staat in je CrossFit carrière. Je kiest de workouts uit die je leuk vindt, maar misschien is het goed om te kijken waar je nog in wil verbeteren en juist die aan te gaan. Wat ook tof is dat we hiermee willen kijken hoe wij er als Box in zijn totaal voor staan. We kijken naar hoe iedereen het doet en halen hier een aantal gegevens uit, zoals b.v hoeveel hebben de workout RX of Scaled gedaan, kijken naar de verschilende leeftijdscategorien, aantal deelnemers enz. Met deze informatie kunnen we volgend jaar kijken naar hoe de Box gegroeid is. Zelf kan je zien hoeveel progressie je hebt gemaakt. Misschien kom je erachter dat je een nieuw doel hebt waar je volgend jaar aan wilt werken, misschien haal je wel een PR op een workout of kan je ineens je eerste pull up!!  Hoe gaaf is het om hier een deel van te zijn en met zijn allen zo het jaar af te sluiten.

De kosten voor het event zijn 35,- euro p.p. Hierbij wordt gezorgd voor avondeten en een ontbijtje de volgende morgen. Voor tussendoor neem je zelf snacks etc mee. Ook zorgen wij dat er wat te koop is in de bar. Stephanie zorgt voor een heerlijk vers kopje koffie tijdens deze 24 uur. Hoe lekker is dat!

Wij hebben er al heel veel zin en hopen dat jij net zo enthousiast bent:)