Het Crossfit trainingsprogramma zorgt voor een revolutionaire ontwikkeling in de sportwereld. Het biedt de oplossing voor een fitte en gezonde levensstijl voor iedereen. We beschrijven in dit artikel wat CrossFit030 uniek maakt. Bekijk hieronder de 5 beste redenen waarom CrossFit ook voor jou is.

1. We maken een fit en gezonde lifestyle makkelijk voor je.

Een fitte en gezonde lifestyle zorgt voor meer energie en een gezonder, sterk, strak en afgetraind lichaam. Bij CrossFit030 maken we dit makkelijk voor je.

We helpen je om een paar keer per week intensief te trainen en goed op je voeding, nachtrust en energie te letten. Dit is het (niet zo heel erg) geheime recept voor een fitte en gezonde lifestyle. Het is simpel maar niet gemakkelijk. Dat blijkt wel, anders zou iedereen het wel al voor elkaar hebben. Het is ons doel om een fitte en gezonde lifestyle zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo kies je zelf uit ochtend, avond en weekend momenten, welke lessen jou goed uitkomen. Ook is het trainingsprogramma zo compleet dat je voor je fitheid geen andere trainingen meer hoeft te doen. Daarnaast maken wij het combineren van werk en privé makkelijk voor je. Zo kan je in onze chill area nog even wat werken en je kan bij ons avondeten of lunchen.

Je hoeft niet eens altijd zin en energie te hebben om te sporten. Je hoeft alleen maar naar de les toe te komen. De coaches zijn er volledig op gericht om jou het beste uur van je dag te geven. De energie van de coach is aanstekelijk en de zin komt vanzelf als je met een leuke groep aan het trainen bent.

2. We staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Bij CrossFit030 ben je niet zomaar een lidnummer of een ledenpasje ergens in een kaartenbak. Je zal nooit alleen maar een training afwerken en naar huis gaan zonder iemand gesproken te hebben. Bij CrossFit030 weten we van elk lid de naam, we weten hoe vaak en hoelang je al traint en we weten je blessure verleden en je pijnpunten. We bereiden bij blessures zelfs al aangepaste oefeningen voor, zodat je alsnog een fijne les mee kan trainen. Daarnaast nemen we altijd even contact met je op om te checken of alles goed gaat als je er eens 2 weken niet bent.

Wij streven elke dag naar het verbeteren van de kwaliteit van CrossFit030. Zo hebben wij alleen maar gediplomeerde coaches, een doordacht trainingsprogramma, kwalitatieve apparatuur en een fijne en vriendelijke sfeer.

Daarnaast is persoonlijke aandacht een belangrijke pijler voor ons. Wij werken dan ook met minimaal 1 coach op 10 atleten omdat we maximale aandacht willen geven aan elk lid. Elk lid is anders en wilt ook op een andere manier benaderd en gecoacht worden. Wij zijn ons hiervan bewust en proberen onze coaching op jou aan te
passen.

3. CrossFit is juist WEL voor iedereen! 

Het eerste dat je zult ontdekken is dat we bij CrossFit030 geen onderscheid kennen. Het maakt niet uit of je 50 bent of dat je net je 50ste marathon hebt gelopen. Misschien ben je herstellende van een blessure of zoek je naar verandering in je leven. Ook al is het uitlaten van je hond de enige beweging die je hebt gehad in de afgelopen jaren. CrossFit030 zal je helpen om je doelen te bereiken. Een van de dingen die CrossFit030 uniek maakt is dat onze community bestaat uit mensen vanuit alle lagen in de samenleving. Huismoeders, topsporters, studenten, directeuren, brandweermannen, militairen, noem maar op. CrossFitters zijn er in alle soorten en maten en toch zijn al onze workouts zo ontworpen dat iedereen ze kan doen. Ja, iedereen!

Schalen is een woord dat je vaak zult horen bij CrossFit030. In elke les doet iedereen dezelfde workout, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde doet. Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je de workout kan aanpassen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk, met al onze verschillen in fysiek, doelen en flexibiliteit, om samen lekker te trainen en fitter te worden.

4.Functionele fitness zorgt voor echt resultaat.

De trainingen bestaan uit voornamelijk functionele oefeningen. Dit zijn natuurlijke oefeningen die erg goed passen bij het functioneren van het lichaam. We gaan dus niet stilzitten op fitness apparaten die op een onnatuurlijke manier bepaalde spiergroepen trainen. We gaan werken met oefeningen die komen uit de sportwereld van bijvoorbeeld het turnen, olympisch gewichtheffen, powerliften, de atletiek en de roeisport. Dit zijn vrije oefeningen waarbij je controle moet hebben over je gehele lichaam. Deze oefeningen zijn veelal met losse gewichten en niet met fitness apparaten.

Het grote voordeel van dit soort oefeningen is dat ze het lichaam een intensievere prikkel geven, ze zijn veilig uit te voeren zijn en tot ieders niveau schaalbaar. Deze oefeningen vergen alleen wel wat uitleg en coaching om ze goed uit te voeren. Dit is de reden dat deze oefeningen uit de mode zijn geraakt en zijn vervangen voor machines. Doordat we bij CrossFit030 gedreven en zorgvuldig coachen maken we deze gevorderde oefeningen toegankelijk voor iedereen.
Jouw winst is dat je het resultaat snel zal merken. Je voelt binnen een paar weken al effecten op je lichaam.

5. CrossFit030 heeft echt een unieke sfeer 

Werken aan een fitte en gezonde lifestyle is simpel, maar zeker niet makkelijk! Het helpt enorm als je omringd bent met gelijkgestemden. Dit is een groep leden en coaches die klaar staan om jou te helpen. Sommige van deze leden zijn al een stapje verder in hun zoektocht naar fitheid. Het is waardevol om van deze leden te leren en je te laten inspireren door hun verhaal.

Bij CrossFit030 hebben we een unieke en relaxte sfeer. Dit is geen toeval, wij doen hard ons best als coaches om iedereen bij de groep te betrekken. Er is een hele fijne balans tussen aan de ene kant een uurtje lol trappen en even wat stoom afblazen en aan de andere kant gewoon even echt hard trainen. Wij zijn van mening dat de sfeer die onze leden samen maken een uniek karakter geeft aan CrossFit030. Sfeer is natuurlijk heel erg een gevoelsding en voor iedereen anders. De beste manier om dat te ervaren is om gewoon eens langs te komen voor een proefles.

Proefles

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op om een proefles in te plannen