Deze maand staat Mr. BroFlex himself in de spotlights. Dennis doet qua engine niet onder voor het motorblok van Hamilton, loopt harder achteruit dan vooruit en schuwt als judge geen enkele no-rep. Sinds zijn intrede tot de Masters-categorie heeft hij leren pacen, werkt hij voor de WOD aan zijn flexibiliteit en volgt hij zelfs de yoga. Zijn focus tijdens de WODs in combinatie met het doel te genieten van het harde werken, maakt dat Dennis deze maand onze Member of the Month is!

Sinds begin 2015 traint Dennis bij ons. “Ik ben mee gehopt met een ander lid. Die zei dat het wel iets voor mij zou zijn. Achteraf gezien zat diegene er helemaal naast, het is natuurlijk helemaal niks voor mij. Talent heb ik niet en flexibiliteit ook al niet niet. Laat staan dat ik de perfecte houding heb, maar damn.. wat is het gaaf! Vanaf het eerste moment was ik addicted to the sport, de box en de community.”

Haha tof! Hoe was je eerste indruk? “Mijn eerste indruk was dat je van een WOD van vijf minuten niet fit zou worden. Ik was een endurance sporter, liep vele kilometers hard en fietste behoorlijk wat. Wat ben ik daar op teruggekomen! Die engine, daar heb ik nu nog profijt van, maar damn.. van zo’n korte WOD ben ik meer kapot geweest dan van een trailrun van 25 kilometer.

Heel herkenbaar! En als je nu terugkijkt, wat is het eerste dat je echt is bijgebleven aan onze box? “Het sociale aspect rondom de box. Iedereen is welkom! De sfeer en gezelligheid. Daarbij de knop die omgaat op het moment dat de WOD begint; focus en beast mode zeg maar. Ik geniet gewoon van het plezier dat iedereen heeft!”

Tof! Heb je nog specifieke doelen waar je aan werkt? “Doelen vind ik lastig. Ik train om te genieten. Ik probeer wel te werken aan mijn flexibiliteit maar op het moment dat ik in een open gym ermee bezig zou moeten zijn, heb ik vaak alweer een WOD bedacht om lekker mijn engine te trainen haha. I just love to die!”

Tot slot, wat is je favoriete herinnering aan CF030? “De vakantievilla! De algemene sfeer en hoe we daar met elkaar omgingen was echt fantastisch! Ik heb genoten. Voor mij was dat een lastige periode maar ik kon totaal mezelf zijn, waarvoor ik de leden van de box enorm dankbaar ben! Ik kon me kwetsbaar opstellen binnen een groep die ik eigenlijk niet goed kende en dat zegt veel over de community.”