Meet Lotte!!! 

Deze superstar is lid sinds augustus 2019 en sindsdien niet meer weg te denken uit de box. 2x per week voornamelijk in de ochtenden kom je Lotte in de box tegen. Ze is herkenbaar door haar kopje thee wat ze altijd mee heeft!!! Now it’s time to meet Lotte.

Hoe gaat het nu met je?
Ik was wat grieperig en kwakerig (hallo Kuikens!), al gaat het nu stukken beter 🙂 Veel thuiszitten is iets waar ik al jaren goed in ben, het meest lastige is het minder zien van leuke lieve mensen.

Lukt het om thuis te leven volgens jouw ‘oude’ ritme? Goed eten, voldoende trainen/de workouts te doen?
Een ritme! Die was de eerste 1,5 week echt ver te zoeken, en ik heb nu mijn ritme weer aardig gevonden, heel fijn! De online lessen helpen daar zeker bij, zo trainen we toch wat samen, woeehoee! Eten is altijd al iets geweest waar ik op lette, en eerlijk gezegd eet ik nu, op de hoeveelheid chocola na, beter: ik heb meer tijd om te koken.

Waar haal jij op dit moment het meeste plezier uit?
Ik vind jullie enthousiasme tijdens de online-lessen en de uitleg op Instagram heerlijk, ik heb vorige week een lamp half gesloopt omdat ik enthousiast mee deed.

Deze periode van weinig mensen zien, had ik veel moeilijker gevonden wanneer we geen facetime en varianten daarop zouden hebben. Mijn vriend en ik wonen niet samen, en bellen heel wat af, net als mijn broertje die met zijn gezin bij Antwerpen wonen en waar ik normaal gesproken 2x per maand een paar dagen ben. En aan de box-gerelateerd, kom ik toch weer op de online lessen uit! Heerlijk die blijheid van jullie!

Als we straks weer mogen vlammen in de box, heb je dan nog specifieke doelen? Wanneer we binnenkort weer gaan vlammen, dan mogen mijn core en armspieren er aan geloven: die kunnen wel wat extra’s gebruiken. Dan kom ik dit jaar nog het touw in!

Wat is jouw mooiste herinnering aan CrossFit030?
Wat ik zo tof vind aan Crossfit030, is dat iedereen dezelfde aanmoediging en liefdevolle schoppen onder hun reet krijgen: of je nu 10 kilo of 100 kilo aan het verplaatsen bent, als het je lukt is het altijd een feestje