Anouk is een zelfbenoemde ‘niet-sporter’ die bij ons de lol in het sporten heeft gevonden en hier inmiddels ook hartstikke enthousiast van wordt. Voor ons echt tof om hier deel van te mogen zijn. Ondanks een verhuizing inclusief verbouwing, twee kinderen en een drukke baan blijft Anouk zichzelf elke WOD opnieuw helemaal geven. Haar vibe is aanstekelijk voor anderen en daarom staat ze deze maand in de spotlight!

dsc01415
Anouk is in februari met CrossFit begonnen door haar vriend en alternate; Allard. “Hij kwam elke keer zo enthousiast thuis, dat ik op een gegeven moment wel eens wilde weten of het ook iets voor mij zou zijn. Ik had al heeeel wat jaartjes niet echt gesport en na twee zwangerschappen was ik benieuwd of ik OOIT nog m’n buikspieren kon vinden. Gelijk na de eerste les was ik eigenlijk meteen verkocht! Stervensveel spierpijn na m’n proefles, maar het smaakte naar meeeer!”

Cool! En wat is het eerste dat je echt is bijgebleven van het trainen bij onze box? “Vooral het enthousiasme en de behulpzaamheid van de medesporters viel me op. Ook het onderling aanmoedigen en de betrokkenheid van de trainers.”

En nu je de kipping pull-ups begint te masteren, wat is je volgende doel? “Unbroken pull-ups (evt butterfly) en wat soepeler en eventueel achter elkaar toes to bar. Ow en m’n hang power clean vaker oefenen!”

Tot slot, je favoriete herinnering aan CrossFit030? “M’n eerste HeroWod vond ik enorm leuk om te doen. De WOD (Willy) zelf, maar ook de sfeer die er dan heerst in de box is geweldig!”