Onze visie

Mark is CrossFit030 gestart vanuit de overtuiging dat complete fitheid voor iedereen haalbaar is wanneer je je in de juiste omgeving bevindt. Onze visie is elk lid zo fit mogelijk te krijgen door alles in huis te hebben. Niet alleen qua coaching en de workouts, maar ook door yoga, voedingsbegeleiding en de groep mensen om je heen. Persoonlijke aandacht is hierin voor ons prioriteit.

Onze missie

Onze missie is onze drijfveer achter alles wat we doen, het is de reden van ons bestaan:

“The constant pursuit of excellence”

Voor ons betekent dit dat we binnen de box ernaar streven zo fit mogelijk te worden en we willen onze community baseren op dit streven. We vormen een hechte, open-minded groep met als doel de hoogst haalbare kwaliteit binnen en buiten de box te leveren. Onmisbaar is hierbij de oprechte, persoonlijke aandacht voor elkaar ongeacht wie je bent en welk niveau je hebt.

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de basis van onze dagelijkse activiteiten en alles waar CrossFit030 voor staat.

  • Betrokkenheid: We zijn betrokken bij het streven naar fitheid voor iedereen ongeacht het niveau. We verdiepen ons in de prioriteiten, doelen en passies van onze leden zodat we iedereen kunnen faciliteren in alles wat ze nodig hebben om te kunnen groeien.
  • Balans: Fit worden gebeurt niet alleen op fysiek vlak, maar ook op emotioneel vlak. We streven naar een community waarin we elkaar ondersteunen.
  • Integriteit: We streven ernaar in elke beslissing een bewuste keuze te maken en het juiste te doen ongeacht voor wie, wie er meekijkt en welke gevolgen het heeft.
  • Doorzettingsvermogen: We zijn toegewijd aan de doelen van onze leden. Ons succes is geheel afhankelijk van de begeleiding die wij onze leden geven in het bereiken van hun doelen.
  • Groei: We streven constant naar het verbreden en verdiepen van onze kennis en het overbrengen van deze kennis naar onze leden met de kennis die we hebben opgedaan. Onze community schenkt ons hun vertrouwen en door instructie, begeleiding en kennis van de hoogst mogelijke kwaliteit willen we hierin blijven investeren.

Onze community

Het woord ‘community’ is de kern van alles wat met CrossFit te maken heeft. Het is een ontastbaar begrip dat moeilijk uit te leggen is, want het kan niet gemeten worden in resultaten. Wij denken dat het desondanks een van de grootste factoren in de explosieve groei van CrossFit is.

Wij denken dat onze visie, missie en kernwaarden samen de basis vormen voor een community waarin warmte, gezelligheid en kleinschaligheid voorop staan. Dit maakt het voor iedereen, onafhankelijk van je niveau, je doelen en je achtergrond, mogelijk om aansluiting te vinden.

Ben je benieuwd naar hoe de community werkt, lees dan onze succesverhalen.
Wil je ervaren hoe het er in de box aan toe gaat, stuur ons een berichtje en maak een afspraak. We hopen snel van je te horen!

Start nu!

Vul hier je contactgegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.