Meet Raian a.k.a. Mister Barbapapa! Deze man barst bijna uit zijn voegen van de gainz, heeft een flexibiliteit waar menig man én vrouw jaloers op is en heeft by far de beste duck walk van de box! Raian beheerst de balans tussen CrossFit, evenementen en herstel als geen ander, en weet ook nog eens op alle drie de vlakken even hard te shinen. Humor en hard werken staan daarbij voorop en daarom staat Raian deze maand in de spotlights!

Raian is in maart 2015 bij ons begonnen via een actie bij Groupon. “Ik had nog nooit van CrossFit gehoord totdat ik CrossFit030 tegenkwam op Groupon. Toen ik meer informatie zocht en filmpjes ging bekijken over CrossFit, werd ik al snel enthousiast.”

Kan ik me voorstellen! En toen? Wat was je eerste indruk? “Na een proefles bij Mark was ik meteen verkocht! Mijn eerste indruk van CrossFit was dat het de perfecte sport voor mij zou zijn vanwege het enorme aanbod van oefeningen in alle mogelijke combinaties. Je kan het zo gek maken als je wil en dat vind ik heel tof. Ik geniet nog steeds heel erg van die variatie. Mijn eerste indruk is een blijvende. ;)”

Cool! Zijn er nog dingen die je zijn bijgebleven? “Het eerste wat me echt bij is gebleven van het trainen was de ongelofelijke spierpijn na de eerste WODs. Ik kreeg gelijk te maken met Karen (150 wall balls voor tijd), maar ik kon er maar 100 doen. Na die WOD kon ik bijna een week lang niet normaal lopen dus dat gevoel zal ik niet zo snel vergeten.”

Haha kan ik me voorstellen! Werk je ook nog naar bepaalde doelen toe? “Mijn doel op dit moment is het werken aan het herstellen van mijn schouder na een blessure vorig jaar. Kipping pull-ups gaan op dit moment niet echt, maar het gaat langzaamaan beter. Ik zou heel graag terug willen naar mijn niveau van voor mijn blessure. Toen kwam ik moeiteloos door de pull-ups. Als mijn schouder hersteld is, zou ik graag nieuwe bewegingen willen gaan leren zoals muscle ups en handstand push-ups. Daarnaast ben ik bezig met het verbeteren van mijn lifttechniek zoals de Clean en Jerk.”

Sounds good! Tot slot, je favoriete herinnering(en)? “Ik heb heel veel fijne herinneringen aan de box, maar met name de groepsevenementen zoals de BBQ’s en de 24-uurs AMRAP vind ik heel leuk. Ik probeer hier dan ook altijd aan mee te doen omdat de sfeer supertof is!”