Reijer benadert elke WOD met een fijne dosis humor en hij gunt zichzelf de tijd zich te ontwikkelen en de techniek onder de knie te krijgen. Deze man heeft de flexibiliteit van een elastiekje en een groot doorzettingsvermogen. Met elke cue gaat hij direct aan de slag. Zijn wil om beter te worden is aanstekelijk.
Inmiddels heeft hij zijn conditie en algehele fitheid sterk verbeterd en kunnen we zelfs zeggen dat hardlopen zijn lievelings geworden. Hij heeft al een flinke stap gemaakt, maar bij hem is de sky the limit! Reijer, je staat deze maand in de spotlights!

Reijer kwam vorig jaar juni bij ons langs, gewoon om even te kijken wat CrossFit nou precies was. “Toen ik voor het eerst bij de box was, stond er een WOD op het programma die dwars door het geluid ging. Ik was flabbergasted en zag mezelf dit zeker niet doen.”

Ik gok dat het merendeel van de mensen dat denkt als ze bij een box langsgaan. 😉 Hoe kwam je eigenlijk überhaupt bij CrossFit terecht? “Ik was echt te zwaar, absoluut niet fit en mijn zusje zei dat ik echt meer moest gaan sporten. Ik merkte dat het kitesurfen en wakeboarden ook niet helemaal lekker ging en dat ik veel te snel moe was. Tijd om daar iets aan te doen!”

Inmiddels ben je een jaar verder, hoe kijk je nu tegen CrossFit aan?
“Ik vind het echt super lachen. De lol staat voorop en je kan elke WOD helemaal kapot gaan. Dat vond ik ook het tofste aan de box; ik had echt kapot veel spierpijn, maar het is elke keer zo gezellig dat je terug wil blijven komen.”

Dat horen we graag! Heb je inmiddels ook al doelen voor jezelf gesteld?
“Een sixpack mattie! Oke, de kans is klein, maar het klinkt goed! 😉 Ik wil vooral werken aan een betere conditie en me fitter voelen.”

Mooi gezegd! Heb je ook al een favoriete herinnering?
“De VakantieVilla was echt supertof. De WOD was echt supervet en tegelijkertijd heel raar omdat we zonder muziek trainden en we stiller moesten zijn dan normaal. Dat maakte het tegelijkertijd ook weer heel grappig.”