CrossFit+

Sportende 50+’ers vormen een grote groep binnen Nederland. Helaas ervaren veel van hen fysieke klachten waardoor de drempel om te sporten hoger wordt en hindert ze dit ook in het dagelijks leven.

We hebben een programma ontwikkeld om dit probleem tegen te gaan; CrossFit+. We doen dit door elke les langdurig op te warmen, veel tijd te besteden aan flexibiliteit en mobiliteit en de atleten logische en natuurlijke bewegingen aan te bieden.

In dit programma stellen we de atleten serieus op de proef. We dagen ze uit hard te werken op relatief hoge intensiteit. Er wordt gewerkt aan de basis van bewegen en daarmee aan het verbeteren van algehele fitheid. Onderdelen van het programma zijn onder andere roeien, squats, deadlifts, push-ups en kettlebell movements. Anders dan in de reguliere CrossFit besteden we in verhouding meer tijd aan flexibiliteit en mobiliteit en iets minder tijd aan technisch moeilijke movements.

Het fijne van CrossFit+ is dat de atleten een op maat gemaakt programma krijgen maar toch met de aandacht, kwaliteit en kennis van de trainers van CrossFit030. Ben jij iemand voor wie CrossFit+ gemaakt is, plan dan snel een proefles!

De CrossFit+ is op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Plan een proefles

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Waar kunnen wij je bij helpen?