FitKids

FitKids is gericht op kinderen vanaf 7 jaar oud tot een jaar of 12 en heeft als doel kinderen met plezier te laten sporten. 

Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat kinderen makkelijker bewegen, de sportprestaties verbeteren en er minder kans is op blessures. Ook zorgt het ervoor dat kinderen hun energie kwijt kunnen en zich beter kunnen concentreren op school. Daarnaast zijn onze lessen vooral heel erg leuk!

De lessen draaien om het ontwikkelen van algemene fysieke vaardigheden. Spelletjes waarbij kinderen moeten samenwerken, obstakelroutes en leuke oefeningen helpen de kinderen de voordelen van bewegen te leren.
Ook helpt het ze om andere belangrijke levensvaardigheden zoals sportiviteit, leiderschap, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en omgangsvormen te ontwikkelen. Hierdoor worden ze fitter, kunnen ze steeds meer en verbetert hun zelfvertrouwen

Verschillende onderzoeken tonen dat kinderen het net zo belangrijk vinden om te bewegen als hun ouders. We proberen de kinderen te laten ervaren dat sporten leuk is en ze te laten zien welke voordelen het sporten op hun lichaam en algemene gezondheid heeft. We besteden daarom niet alleen aandacht aan vaardigheden en fysieke activiteiten, maar ook aan gezonde voeding. Zo zorgen we ervoor dat een gezonde levensstijl iets is wat ze als normaal gaan beschouwen en meenemen in hun verdere leven.

De FitKids hebben op vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur les. Meer informatie over de kosten vind je onder het kopje ‘Prijzen‘.

Plan een proefles

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Waar kunnen wij je bij helpen?