Allereerst, welkom!

Het feit dat je ons hebt gevonden betekent dat je nieuwsgierig bent naar een van de snelst groeiende fitnessbewegingen op aarde.

Het maakt niet uit hoe je hier bent gekomen: gepusht door een vriend, een coach of op aanbeveling van een arts of misschien wel door artikelen op social media… hoe dan ook, welkom bij CrossFit030!

Het eerste dat je zult ontdekken is dat CrossFit geen onderscheid kent. Het maakt niet uit of je 50 bent of dat je net je 50ste marathon hebt gelopen. Misschien ben je herstellende van een blessure of zoek je naar verandering in je leven. Ook al is het uitlaten van je hond de enige beweging die je hebt gehad in jaren. CrossFit zal je helpen om je doelen te bereiken.

Een van de dingen die CrossFit uniek maakt is dat onze community bestaat uit mensen vanuit alle lagen in de samenleving. Huismoeders, topsporters, studenten, directeuren, brandweermannen, legereenheden, noem maar op. CrossFitters zijn er in alle soorten en maten en toch zijn al onze workouts zo ontworpen dat iedereen ze kan doen. Ja, iedereen!

Schalen is een woord dat je vaak zult horen bij CrossFit030. In elke les doet iedereen dezelfde workout, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde doet. Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je kan schalen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk, met al onze verschillen in fysiek, doelen en flexibiliteit, om samen op een veilige manier de workout te doen. We motiveren elkaar, juichen elkaar toe en zullen soms de competitie met elkaar aangaan. Hoe dan ook, uiteindelijk is elke workout specifiek voor jou alleen.

Vul het formulier hieronder in en een van onze coaches zal contact met je opnemen en al je vragen over CrossFit030 beantwoorden.

Start nu!

Vul hier je contactgegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.